Argan Oil
the gold of the desert

argan-nuts

Deze eeuwenoude beauty secret wordt gebruikt door de berbervrouwen in de woestijn van Marrokko om hun haar en huid jong en verzorgd te houden.

Door de hoge gehalte van vitamin E, gezonde vetzuren en omega’s geven de huid een verzorgt en zacht gevoel. De structuur van de olie zelf zorgt ervoor dat de olie goed opgenomen kan worden door de hui den het haar en ja ook bij het eten.

Haar
NATURAL health

Voor Prachtig Haar

Vitamine E

Het verwijdert schadelijke stoffen van de huid en hoofdhuid, absorbeert uv-stralen van de zon, voorkomt zonnebrand, helpt een gezonde haargroei, remt haaruitval af en zorgt dat het haar minder grijs wordt. In plaats van je gewone conditioner kun je vitamine E-olie gebruiken om je haar grondig te hydrateren om of gespleten punten te behandelen.

Omega vetzuren

De onverzadigde vetzuren zijn er bovendien voor verantwoordelijk dat het haar vocht vasthoudt, wat voor een stralende, glanzende coupe zorgt.

In arganolie vind je verschillende antioxidanten.

De voordelen van antioxidanten in arganolie:

  • Zorgen voor optimale beschermingen
  • Remmen haaruitval
  • Stimuleren de groei van nieuwe haren

Doseren is key, afhankelijk van de behoefte van haar en huid breng je het aan. Start met een paar druppels en iets meer, indien je huid en haar droog en broos is.

De verschillende ingrediënten in onze serums en dry oils serums vullen elkaar aan en versterken elkaars werking, die jou met al ‘the goodies’ voor je haar en je huid achterlaten bij gebruik.

Nature's Best

NATURAL health

Voor Stralende Huid

Vitamine A

heeft een bijzondere werking in de cellen. Het ingrediënt stimuleert de deling van de huidcellen. Het laagje dode huidcellen wordt hierdoor dunner waardoor een gezonde, jonge huid zichtbaar wordt.

Vitamine E

Vitamine E werkt als een antioxidant; het kan de schadelijke invloed van vrije radicalen neutraliseren. Een mooie eigenschap, want vrije radicalen zorgen onder meer voor een versnelde veroudering van onze huid.

Omega vetzuren

Omegavetzuren vormen belangrijke ingrediënten voor je huid. Ze fungeren als essentiële bouwstenen voor je huidoppervlak. Ze zorgen voor een gladdere, egalere, jonger uitziende huid en een gezondere teint, ongeacht je leeftijd of huidtype.

beauty, classic, self portrait
NATURAL health

Voor Gezonde Lifestyle

Een populaire spreekwoord zegt:

Je bent wat je eet.

Dit wil niets anders zeggen dan een gebalanceerd dieet om je gezondheid op peil te houden.

De vraag is dus: wat doet arganolie voor je gezondheid wanneer je het in je dagelijks dieet gebruikt?

Vol met Vitamine A, Antioxiden, Omega-3 & Omega-6 vetzuren, linoleenzuur, & 3X meer Vitamine E dan Olijfolie, zit Culinaire Argan vol met wetenschappelijk bewezen gezondheidsvoordelen.

  • Helpt Cholesterol Verlagen
  • Helpt vroegtijdige veroudering tegengaan
  • Helpt bij het voorkomen + beheren van Diabetes
  • Helpt bij het afvallen
  • Helpt bij het voorkomen diverse soorten kanker
  • Helpt beschermen tegen hartziekten