Hebben wij een band?

“There is nothing more fulfilling than genuine vibrations and organic bonds.” The good quote

SULA NYC staat voor meer dan alleen de producten die wij verkopen. Onze missie is ”to spread joy throughout the whole chain.” Het delen van blijdschap. Het is een moraal die wij hoog in het vaandel dragen. De banden en connecties die gemaakt worden, zijn gebaseerd op wederzijds respect en waarden in het leven. De relaties die binnen SULA NYC gevormd zijn hebben een respectvolle en liefdevolle basis en dat is (niet uitsluitend) vaak met vrouwen. SULA NYC is een minority woman-owned and operated bedrijf. Wij geloven dat wij samen een bijdrage kunnen leveren in onze wereld. Het zijn nu tumultueuze tijden waarin hard voor gelijkheid en tegen rasisme wordt uitgesproken. Wij houden ons aan het WEP (Women Empowerment Principles – initiative) van de UN. Een belofte om het leven van iedereen betrokken bij het merk positief te veranderen. Wij geloven erin samen in staat te zijn om onze aarde, onze flora en fauna te beschermen. Wij appreciëren kwaliteit en houden niet van massa productie. Wij houden ons aan de T4SD (Trade for Sustainable Development) en de GS1 initiative (terug traceren van organische ingrediënten naar de boeren) Cosmetica is voor mensen gemaakt en wij zijn tegen het testen van cosmetica op dieren (leaping bunny en PETA gecertificeerd). Wij produceren in kleine hoeveelheden, omdat op deze manier de kwaliteit en liefde, volgens ons, het beste bewaard blijft. Kan jij je terugvinden in alles waar wij voor staan?

Patricia Reinders (midden) tijdens the Caribbean Posh Event in 2018

Published with StoryChief

Share:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meer artikelen

Scrub de winter van je lijf!
Body
Sula NYC

Scrub de winter van je lijf!

Na alle donkere dagen verlangt onze huid naar wat zonnestraaltjes. Wist je dat onze huid dagelijks haar dode huidcellen afstoot en elke 28 dagen een nieuwe huidlaag aanmaakt?

Lees verder »
Green Cosmetic
Lifestyle
Sula NYC

Latest trend in organic cosmetics

Superfoods is one big trend we are sure is going to rock the cosmetic world very soon as they are considered to be not limited to nutrition, but they are also widespread in cosmetics, with a growing awareness of consumers about their holistic welfare.

Lees verder »
Lifestyle
Sula NYC

How “green” teenagers are revolutionizing the beauty world

Millennials and Generation Y are such powerful phenomena to name entire generations. According to the Wall Street Journal, in addition to selfies and social networks, Millennials and Generation Y have also revolutionized beauty business, imposing their needs and dictating new trends in cosmetics. But what’s trending for teenagers from all over the world? Organic & natural cosmetics!

Lees verder »