Word jij ook blij van lekkere geuren?       SULA NYC is scent-centric

Word jij ook blij van lekkere geuren? SULA NYC is scent-centric

Geuren zijn emotioneel, of ze nu verkwikkend zijn of kalmerend, fris of sensueel. Op zijn best creëren geuren herinneringen die blijven hangen. De geuren van SULA NYC zijn ontworpen in Zwitserland, elk met een unieke persoonlijkheid.
Voor ons zijn geuren één van de belangrijkste onderdelen tijdens het creëren.
Welke van de SULA NYC geuren past bij jou?

Samen met top parfumeurs ontwerpt SULA NYC de heerlijkste geuren voor de body care en home fragrance collecties. Bij elke geur wordt er rekening gehouden met:
Welke gemoedstoestand brengt het teweeg? Waarom vindt je het lekker? En waaraan denk je wanneer je het parfum ruikt? Met onze groep mannen en vrouwen, allemaal in verschillende fasen van hun leven, hebben we een test sessie. De geurstaafjes gaan naar verschillende delen van de wereld en feedback gaat terug naar New York. Wat mooi en inspirerend zijn de oneliners en simpele woorden die terugkomen. Een geweldig proces! Nog net voor de Corona uitbraak in Europa en Amerika hadden we een smelling sessie voor onze jongste geur. De nieuwe Riviera Dream komt als eerst uit in de Dry Body Oil en binnenkort ook in Nederland te koop.

Wil je meer lezen over de geurnoten in de verschillende parfums?
Klik dan op 1 van deze links:
Fruit of Desire; Amazon Dew; Tokyo Moonlight; Suriname Afternoon
Coming Soon: Riviera Dream!
Wat voel jij wanneer je onze geuren ruikt?Published with StoryChief